Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

 

Név: MINTHA DESIGN KFT.
Székhely: 3950 Sárospatak Hunyadi János utca 3/a
Levelezési cím, panaszkezelés: 3521 Miskolc Pólya Jenő utca 16
Adószám: 26649083-2-05
Cégjegyzékszám: 0509031538
E-mail: contact@mnthadesign.com
Telefonszám: +36303673465
Weboldal: www.minthadesign.com

Tárhelyszolgáltató
Nethely.hu
+36 1 445 2040 (munkanapokon 8:30 – 17:00)
info@nethely.hu (munkanapokon 8:30 – 22:00)

Számlázás
Online számlázószoftver neve: Számlázz.hu
Számlázó elérhetősége: https://www.szamlazz.hu/
Szolgáltatást nyújtó cég neve: KBOSS.hu Kft.
Szolgáltatást nyújtó cég adószáma: 13421739-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-303201

Csomagszállító
Ügyfélszolgálat szerződött partnereknek
Munkanapokon 7.00-18.00 érhető el.
Telefon: (+36 29) 88 66 70
E-mail: info@gls-hungary.com

 

8.1 Adatszolgáltatás

 

A Szolgáltatóra vonatkozó olyan adatokat, amely a szolgáltatások igénybevételéhez, a hozzáférés megvalósításához, illetve a Hatóság feladatainak a végzéséhez szükségesek, a Szolgáltató köteles a Hatóság részére szolgáltatni, akkor is, ha azok üzleti titoknak minősülnek.

 

A Szolgáltató vállalja, hogy az ÁSZF-ben meghatározott adatokat nyilvánosan hozzáférhetővé teszi.

 

A fentiek szerinti adatszolgáltatás során az adatszolgáltató felelős az adat tartalmának időszerűségéért, hitelességéért, pontosságáért és ellenőrizhetőségéért.

 

A Szolgáltató fokozottan együttműködik a hatósági – és azon belül is kiemelten a büntető – eljárásokban az érintett hatóságokkal az adatszolgáltatás útján jogellenes magatartások felderítése és/vagy megelőzése végett.

 

8.2 Személyes adatok védelmi, titokvédelmi kötelezettség

 

A Szolgáltató a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatos, illetve a szolgáltatás teljesítése során tudomására jutott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságáról szóló törvényben foglaltak figyelembevételével kezelheti, dolgozhatja fel és továbbíthatja a Szolgáltató a jelen fejezet szerinti Adatvédelmi Szabályzatában foglaltak szerint.

 

8.3. A munkavállaló, megbízott és közreműködő adat- és titokvédelmi felelőssége

 

Az adat- és titokvédelmi kötelezettség a Szolgáltató alkalmazottját, tagját, megbízottját és közreműködőjét – a munkaviszony, a tagsági viszony, a megbízási jogviszony, a közreműködői jogviszony megszűnése után is – a Szolgáltatóval azonos módon terheli, azok megszegéséért felelősséggel tartozik.

 

8.4. Adatvédelmi Szabályzat

 

Az adatgyűjtés célja

A Szolgáltató honlapján rendelni/vásárolni szándékozó látogatók személyes adatainak begyűjtése a megrendelt/megvásárolt termék, illetve igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez szükséges. A honlapot működtető Szolgáltató a regisztrált látogatók személyes adatai nélkül nem tudja az általános szerződési feltételben vállaltaknak megfelelően teljesíteni kötelezettségeit (pl.: a megvásárolt terméket a megfelelő címre kiszállítani, szavatossági igényeket a vásárló beazonosítható rendelési adatok nélkül nem tud érvényesíteni, stb.). Az adatokat az ÁSZF-ben megjelölt honlapok működtetője, az az a Szolgáltató, mint adatkezelő több forrásból gyűjt be adatokat:

 

  • Személyesen megadás: A honlapon nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez minden vásárlónak regisztrálnia kell magát az első vásárlást megelőzően, így a regisztráció során a látogató személyesen adja meg a kért személyes adatokat (pl.: név, lakcím, e-mail cím, stb).
  • Egyéb megszerzett adatok: Azonosításra alkalmatlan módon a honlap megfelelő működtetésének fenntartása, valamint a szolgáltatás és a honlap folyamatos javítása érdekében az adatkezelő jogosult gyűjteni a honlap alkalmazásával kapcsolatos adatokat (pl.: keresési módszerek, adatok, honlap alrészeinek látogatottsága, funkciók használatának gyakorisága, IP cím, cookie-k, stb.).

 

Adatok felhasználása

A fenti összegyűjtött adatokat a Szolgáltató a szolgáltatásainak nyújtására, az annak hátteréül szolgáló honlap fenntartására, védelmére és továbbfejlesztésére, új szolgáltatások fejlesztésére használja fel.

 

A honlapon történő regisztráció során, illetve a későbbiekben adatmódosításkor adatának megadásával önként hozzájárulását adja a Megrendelő adatainak megőrzésére és kezelésére. Amennyiben a honlapon keresztül e-mailen veszi fel a kapcsolatot a honlapot működtető Szolgáltatóval, úgy a társaság jogosult a kommunikáció teljes terjedelmét megőrizni, melyet a honlapra beregisztrált látogató adatainak törlésére irányuló kérelmének eljuttatását követően is jogosult megőrizni többek között szavatossági és vitás kérdések, valamint panaszok utólagos rendezése érdekében.

 

Az adatoknak a jelen nyilatkozatban meghatározottaktól eltérő célokra – figyelemmel a mindenkor hatályos személyes adatok kezelésére irányadó jogszabály rendelkezéseire is – történő felhasználása előtt a személyes adat jogosultjának a hozzájárulását kérjük.

 

A Szolgáltató a megadott adatokat Magyarország területén dolgozza fel, illetve garantálja, hogy amennyiben a feldolgozás bármilyen okból a későbbiekben Magyarország határán kívül kerülne feldolgozásra, és kezelésre, úgy azt a Magyarországon mindenkor hatályos jogszabályi előírások maradéktalan betartásával teszi.

 

Az adatok kiadása az ügyfél által

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget arra vonatkozóan, amennyiben a személyes adatot megadó személy harmadik személy részére kiadja saját személyes adatait és ebből eredően a személyes adat jogosultját kér éri. Erre tekintettel felhívjuk a regisztráló látogatók figyelmét arra, hogy fokozott gondossággal járjanak el adataik, különösen a Szolgáltató honlapjain generált felhasználónév és jelszó adatainak kiadása tekintetében, mivel annak illetéktelen felhasználásáért a Szolgáltató semmilyen anyagi vagy jogi felelősséget nem vállal.

 

A személyes adataihoz való hozzáférés, a személyes adatai módosítása

A honlapra regisztráltak bármikor jogosultak ingyenesen a regisztrált fiókban megtekinteni, hogy korábban milyen személyes adatokat adott meg, azaz a Szolgáltató, mint adatkezelő és az esetleges adatfeldolgozók milyen adatokat tárolnak a regisztrált látogató vonatkozásában. Amennyiben az ilyen személyes adatai tévesen szerepelnek rendszerünkben, lehetőséget biztosítunk arra, hogy az adatokat a regisztrált látogató saját maga vonatkozásában kijavítsa vagy kijavíttassa. Ezen túlmenően bármely korábban regisztrált látogató bármikor jogosult adatai törlését kérni a honlap működtetőjétől, melyet a contact@minthadesign.com email címen ingyen kérhet. Ezzel kapcsolatban a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a látogató adatainak törlésére irányuló kérelem esetén – az adatok inaktívvá tétele, azaz a honlap látogatói számára láthatatlanná tételét meghaladóan – is megőrizzen személyes adatokat korábbi szolgáltatások teljesítése alátámasztására, a szerződésszerű teljesítés igazolására, vagy szavatosság, panasz korábbi vagy jövőbeli kivizsgálása érdekében.

 

A Szolgáltató által megosztott adatok

A Szolgáltató más vállalattal, szervezettel vagy személlyel – így többek között alvállalkozókkal kizárólag szolgáltatásai teljesítéséhez szükséges mértékben osztja meg a személyes adatokat. Ennek keretében jogosult kiadni a személyes adatokat

 

  • a honlap működtetésével kapcsolatban a domain rendszergazdának,
  • amennyiben a Szolgáltató más külső vállalkozást bíz meg a titoktartási és biztonsági intézkedések betartása végett az adatok feldolgozásával, úgy a mindenkori adatvédelmi jogszabályok figyelembe vételével kiadhatja szerződött partnerének, mint adatfeldolgozónak,
  • hatóságnak, bíróságnak vagy más hatósági szervnek jogszabályi kötelezettség alapján,
  • megoszthatjuk az összesített, személyazonosításra nem alkalmas adatokat a nyilvánossággal és partnereinkkel – például hirdetőkkel vagy a kapcsolódó weboldalakkal. Így például megoszthatjuk az adatokat a nyilvánossággal annak érdekében, hogy a szolgáltatásaink általános használatában jelentkező tendenciákat bemutathassuk.

 

Hatály

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat hatálya kiterjed a jelen ÁSZF hatálya alá tartozó honlapokon nyújtott minden szolgáltatásra azzal, hogy a Szolgáltató honlapjain és szolgáltatásainkat reklámozó egyéb társaságok honlapjainak megjelenítési formáiért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat hatálya nem terjed ki továbbá a Szolgáltató honlapjain megjelenített kapcsolódó hirdetésekre, valamint az ennek során alkalmazott cookie-kra, pixel-tagekre és más technológiai megoldásokra

 

Módosítások

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat módosítására a Szolgáltató időbeli korlát nélkül jogosult. Tájékoztatjuk a Tisztelt Látogatókat, hogy a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban biztosított jogokat a látogatók kifejezett hozzájárulása nélkül nem csökkentjük vagy korlátozzuk. Az Adatvédelmi Nyilatkozat esetleges jövőbeli módosításait közzétesszük ezen az oldalon, illetve amennyiben a változások jelentősek, akkor bővebb tájékoztatást is adunk többek között e-mailen keresztül történő értesítéssel.

Válassza ki a pénznemet
HUF Magyar forint
Mérettáblázat

Mintha Design

Fizetés módok


Kényelmes és biztonságos fizetés PayPal számlával vagy bankkártyával. A PayPal lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen rendezhesse vásárlásait anélkül, hogy meg kellene osztania banki információit az eladóval. Egyszerűen válassza ezt a lehetőséget a pénztárban, és kövesse az utasításokat a sima tranzakció érdekében.


Rugalmas és megbízható fizetési lehetőség a Stripe segítségével. Elfogadunk bankkártyákat a világ minden tájáról, így könnyedén fizethet kártyájával azonnal. A Stripe magas szintű biztonságot nyújt adatainak védelméhez, így bizalommal adhatja meg fizetési adatait a vásárlás során.

Mintha Design

Szállítás

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Vitae ultricies leo integer malesuada. Donec massa sapien faucibus et molestie ac feugiat sed lectus.

Szállítási költség: 1290,- Ft

Mintha Design

Impresszum

Mintha Design Kft.

Székhely: 3950 Sárospatak, Hunyadi utca 3/A.
Adószám: 26649083-2-05
Cégjegyzékszám: 0509031538
E-mail: contact@minthadesign.com
Telefon: +36 30 367 3465

TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ

NETHELY.HU

Mintha design Magyarország sál. Kiváló minőségű poliészter anyagból készült szurkolói sál.
Mintha Design

A december 8-a után rendelt termékeket, már csak januárban tudjuk teljesíteni!