Egyedi céges pólók: vállalkozásod stílusos megjelenése

Mintha design audi mintás pulóver. Kiváló minőségű poliészter anyagból készült finom tapintású meleg pulcsi bordó színben. Céges ruházat.

Emeld új szintre a vállalkozásodat Mintha Design céges pólókkal! A céges póló megfelelő kiegészítése céges megjelenésednek. Ebben a cikkünkben felfedjük az egyedi céges pólók erejét, és megmutatjuk, hogyan válhatnak a Mintha Design pólók és egyéb aprómintás kiegészítőink a márkád erős alappillérévé. Olvass tovább!

Miért fontosak az egyedi céges pólók?

Az üzleti világban mindennél fontosabb az első benyomás. Az egyedi céges pólók lehetővé teszik, hogy csapatod egységes és professzionális megjelenéssel lépjen a közönséged, avagy a vásárlóid elé. Ezen kívül, a Mintha Design céges pólók nem csak a szokásos céges póló külalakkal bírnak, hanem hordozzák a vállalkozásod értékeit, üzenetét és kultúráját – a különleges szövésű textileknek köszönhetően.

Professzionális Megjelenés

A Mintha egyedi céges pólói lehetővé teszik, hogy összehangolt megjelenést biztosíts a csapatodnak. A vállalkozás logójával, színeivel és üzenetével (egészen részletekbemenően) ellátott pólók egységes megjelenést adnak a csapatodat, és nem utolsó sorban professzionális képet sugároznak partnereid és ügyfeleid felé. A profi első benyomás, a sikeres megállapodás egyik első eleme. Nyűgözd le tárgyalópartnered minőségi Mintha Design üzleti megjelenéseddel!

Mobil reklámhordozó

Egyedi céges pólóid nem csak az irodában vagy az eseményeken hoznak hasznot, hanem mobil reklámhordozókként is zseniálisan működnek – különösen a Mintha Design céges pólók. A csapatod tagjai viselve a vállalkozás logójával ellátott pólókat, hordozzák az üzenetet és brandet, bárhova is menjenek. Nem utolsó sorban a Mintha Design olyan már anyagában mintás textíliákkal dolgozik, mely kellően figyelemfelkeltő mindenki számára így lehet különlegesen diszkrét is a megjelenés.

Viseljen a csapatod is Mintha Design egyedi céges pólót!

Csapatunk készségesen segít egyedi céges pólóid megtervezésében és kivitelezésében is! A Mintha Design különlegessége a tartós textilfestésnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhető. A pólók mintája lehet egy szlogen, a logó vagy bármi ami a cégedet jól reprezentálja. Ehhez társítjuk a vállalkozásod arculati színeit. A kész terveket tervezőgrafikusaink digitális formába öltik és ha minden részlet tetszik, kezdődhet is a gyártás. Kérhettek konfekcióméretet de egyedi szabásminta alapján is dolgozunk. Minden pólókat kézzel készítjük nagy odafigyeléssel és a megrendelésedet határidőre kézbesítjük.

A Mintha Design póló kiváló választás, akkor ha valami egészen különleges megjelenést keresel munkatársaid számára. Sikeresebb tárgyalások, magabiztos különleges viselet és egységes megjelenés. Egyedi céges pólóink nem csak a vállalkozásod arculatát emelik újabb szintre, hanem maguk a pólók a különleges textilhasználatnak köszönhetően a céged értékeit és kultúráit is hordozzák.

Megosztás:

Blog

Még több Mintha sztori

Válassza ki a pénznemet
HUF Magyar forint
Mérettáblázat

Mintha Design

Fizetés módok


Kényelmes és biztonságos fizetés PayPal számlával vagy bankkártyával. A PayPal lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen rendezhesse vásárlásait anélkül, hogy meg kellene osztania banki információit az eladóval. Egyszerűen válassza ezt a lehetőséget a pénztárban, és kövesse az utasításokat a sima tranzakció érdekében.


Rugalmas és megbízható fizetési lehetőség a Stripe segítségével. Elfogadunk bankkártyákat a világ minden tájáról, így könnyedén fizethet kártyájával azonnal. A Stripe magas szintű biztonságot nyújt adatainak védelméhez, így bizalommal adhatja meg fizetési adatait a vásárlás során.

Mintha Design

Szállítás

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Vitae ultricies leo integer malesuada. Donec massa sapien faucibus et molestie ac feugiat sed lectus.

Szállítási költség: 1290,- Ft

Mintha Design

Impresszum

Mintha Design Kft.

Székhely: 3950 Sárospatak, Hunyadi utca 3/A.
Adószám: 26649083-2-05
Cégjegyzékszám: 0509031538
E-mail: contact@minthadesign.com
Telefon: +36 30 367 3465

TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ

NETHELY.HU

Mintha design Magyarország sál. Kiváló minőségű poliészter anyagból készült szurkolói sál.
Mintha Design

A december 8-a után rendelt termékeket, már csak januárban tudjuk teljesíteni!